L’ANOIA TRIAL ACADEMY ORGANITZA EL BIKETRIAL DE CASTELLOLÍ UN ANY MES

El passat diumenge 9 de març, Castellolí va acollir la primera prova del campionat de Catalunya de BikeTrial per tercer any consecutiu, oferint als participants un entorn idíl·lic per la pràctica d’aquest esport com el de Castellolí que, sumat a una bona organització del Moto Club Igualada i un dia esplèndid, van tancar una gran jornada esportiva.

La competició es va situar a l’habitual riera d’Auguells entre “Les passeres” i la zona del “xuclador” i al voltant de l’Església Vella de Sant Vicenç on s’hi poden trobar entorns molt diversos com pedres de diferents tipus i mides, arrels, aigua, pujades i baixades de terra, etc., i per altra banda les inscripcions es van emplaçar a la mateix Església Vella on es va poder gaudir d’unes vistes úniques.

I després d’un mes de treball de l’organització, a les deu del matí ja havien sortit una cinquantena de pilots d’arreu de Catalunya que estaven disposats a esforçar-se per aconseguir un lloc privilegiat per poder competir al campionat del món d’enguany, i per aquest motiu l’organització es va fer càrrec de posar el nivell de les zones al lloc que tocava.

Pel que fa als resultats, dos podis van ser els que van ocupar els pilots del Moto Club Igualada, i concretament de l’Anoia Trial Academy on fan classes setmanalment. A la categoria Poussin el Marc Marsal va aconseguir fer-se amb el 2n lloc del podi amb només 27 punts de penalització després d’una esgotadora competició, seguint-lo el Quim Esteve, el Roc Cervera i Quim París amb 5ena, 6ena i 7ena posició respectivament. A la dels més petits, la categoria Promesa, hi trobem el Carles Marsal que en la seva primera cursa va fer un 4rt lloc molt merescut. L’altre categoria amb molts nens de l’Anoia Trial Academy va ser la Benjamí a on el Pol Riba, el Toni Esteve i el Pau Codina van aconseguir la 11ena, 12ena i 13ena posició, respectivament, a la categoria que va tenir més participants. Pujant a la categoria Minime trobem al Jordi Cano, professor de l’escola també, que va quedar en 4rta posició entre uns pilots de bon nivell de pilotatge. I a la categoria Elit l’Armand Mollà, també monitor de l’escola, va assolir el 3er lloc, després de completar un recorregut en que es va col·locar en primera posició diverses vegades, tot i que uns quants errors desafortunats el van fer baixar a la classificació.

D’altra banda, el BikeTrial també va comptar amb la presència dels pilots anoiencs Marc i Bernat Seuba, on el Marc va fer 1er a la categoria Junior i el Bernat 2n a Elit.

Finalment i després de l’experiència de tres anys organitzant aquesta competició, els socis del Moto Club Igualada mantenen la motivació per seguir a la mateixa línia de treball, a nivell de promoció de l’esport, durant els pròxims anys.

Podeu veure la resta de fotos clicant a aquest enllaç:

https://plus.google.com/photos/108873931313888932732/albums/5989256768816598433?authkey=CLmM88qZveDNVg

BikeTrial Castellolí 2014 (388) BikeTrial Castellolí 2014 (44)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s