Els alumnes de l’Anoia Trial Academy gaudeixen d’un ascens amb globus

El passat divendres 20 de juny els alumnes de l’Anoia Trial Academy van poder gaudir d’un ascens amb un globus aeroestàtic en motiu del final del curs escolar.

Després d’acabar l’habitual classe de divendres els alumnes estaven impacients per poder gaudir d’una experiència única i a la vegada molt típica a la nostra comarca: un ascens amb un globus aeroestàtic. La zona d’enlairament va ser al camp de futbol de Tous des d’on es van poder veure unes vistes espectaculars del poble i de l’entorn. No obstant, els alumnes es van haver d’esperar fins passat les 21h ja que el vent no va permetre fer-ho abans. Però un cop el globus va ser inflat, els alumnes, mares i pares, monitors i l’staff de l’escola van poder ascendir alguns metres dins la cistella, abraçats per la calorosa flama que desprenia el globus. A més, molta gent de poble també es va acostar a l’esdeveniment, de manera que bona part de Sant Martí de Tous va poder observar el majestuós globus.

I per últim però no menys important, val la pena dir que aquest esdeveniment va ser possible gràcies al Xavier Aguilera de l’empresa Camins de vent, que, motivat per veure la il·lusió i entusiasme que es respira a l’escola, va decidir aportar el seu granet de sorra.

Podeu veure algunes fotos al següent enllaç:

https://plus.google.com/photos/108873931313888932732/albums/6027469374821394449

globus

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s