MOLT BONA PARTICIPACIÓ DE L’ANOIA TRIAL ACADEMY AL MUNDIAL DE BIKETRIAL 2014

Aquest agost, un any més, s’ha celebrat el campionat del món de Biketrial que, aquesta vegada, ha constat de tres proves i ha comptat amb la participació d’alguns monitors i alumnes, aquests últims, per primera vegada (Marc Marsal i Quim París).
Començava el mundial a Bueu, Galícia, a la costa atlàntica amb una competició 100% de pedres ,un paratge espectacular. El Marc Marsal va participar en categoria Poussin, on va aconseguir la 4a posició. I el Jordi Cano, monitor, en categoria Minime, molt exigent enguany, on molts pilots lluitaven per la victòria i on el més petit error t’enfonsava en la classificació, va acabar en una lluitada 18a posició. Diumenge, el dia de les categories grans, en Elit, Armand Mollà, també monitor, va acabar 6è en unes zones molt exigents que es van complicar encara més amb la pluja.
La segona prova, a casa, a Òdena, va ser, per molts, la més dura de les tres del campionat. Calor i unes zones complicades i llargues van demanar el millor dels pilots. A la categoria Poussin, Marc Marsal i Quim París van lluitar de valent fent junts tota la competició, i van acabar en 5a i 7a posició respectivament. Jordi Cano va tornar a tenir-ho molt complicat en la seva categoria i va acabar 15è amb unes zones encara més difícils que a Galícia. I l’Armand Mollà va quedar 8è aquesta vegada, en una competició molt complicada i on tots el pilots van cometre errades.
A l’última prova, a la ciutat de Tanvald de la República Txeca, tan sols hi va viatjar l’Armand, que lluitava per una bona posició en el rànquing de la màxima categoria. Zones no molt exigents però sí tècniques i amb la complicació de pedres humides i una mica de pluja és el que es van trobar el pilots. L’Armand, amb una excel•lent segona volta, va acabar en una fenomenal 4a posició que li permetrà, l’any vinent, tornar a portar el dorsal número 6 de la màxima categoria.
Des de l’escola volem felicitar aquests alumnes i monitors que s’han esforçat durant l’any i s’han animat a participar en aquestes competicions, i esperem poder veure més pilots de l’A.T.A. en aquestes competicions en un futur.
image

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s