L’ANOIA TRIAL ACADEMY ES PROMOU A LA FIRA DE L’ESPORT I NATURA

El passat cap de setmana Igualada va rebre la fira de l’Esport i natura a l’avinguda de Catalunya, una fira de considerable trajectòria que aquest any ha aterrat a la capital de l’Anoia, comarca de gran varietat d’esports de pràctica natural, entre ells els Trial amb bicicleta.

I com no podia ser d’una altra manera, l’Anoia Trial Academy va protagonitzar l’activitat de Trial amb bicicleta de la fira, fent-ho d’una manera molt diversa i reeixida.

D’una banda, l’activitat de push-bike va divertir a molts nens i nenes d’entre 2 i 6 anys, oferint un circuit de travesses, troncs i grava, que va posar a prova les capacitats psicomotrius de la quitxalla. Recordem que el push-bike és una especialitat ciclista sense pedals que obliga als infants a impulsar-se amb les cames per moure’s. Aquesta activitat va ser demanada per multitud de nens i nens durant tot el cap de setmana.

D’altra banda, el segon espai va ser la zona de Trial amb bicicleta que només era practicable per la menudalla que ja portés un temps practicant l’esport, el qual s’hi va dur a terme la classe del grup de dissabte, al matí, i a la tarda, com també durant la resta de fira, va ser oberta a tots els alumnes de l’A.T.A, i a més sempre amb la presència d’algun monitor disposat a ajudar o donar un consell.

I per últim, el tercer espai l’ocupaven uns troncs de gran dimensió envoltats per un jardí esplèndid, on vam poder gaudir d’una exhibició de l’Armand Mollà, monitor de l’escola i pilot de BikeTrial amb 4 títols mundials a la butxaca, que va fer vibrar al tot el públic amb les seves espectaculars habilitats damunt de la bicicleta.

IMG_2543

A continuació, us deixem un enllaç amb imatges de l’esdeveniment, i un altre amb un vídeo de l’exhibició final:

https://plus.google.com/photos/108873931313888932732/albums/6069678288619356881?authkey=CNfpjcCqldTehAE

http://youtu.be/M17JRxJtgm4

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s