MOLT BONA DEMOSTRACIÓ DE L’ANOIA TRIAL ACADEMY A LA FIRA “BIQUER”

Aquest diumenge 19 d’octubre l’Anoia Trial Academy va poder assistir a la fira BIQUER de Santa Coloma de Queralt durant el matí. Aquesta ha estat la primera fira de la bicicleta del poble, la qual també va poder gaudir de la coneguda cursa de MTB “La pedals de tros”.

En primer lloc, el dissabte abans ens vam dirigir a la localitat per muntar tots els obstacles del que acabaria sent una molt bona demostració de trial amb bicicleta, tant a nivell principiant com amateur. El circuit estava compost per palets de fusta, dos pneumàtics gegants, un tronc molt gros i un contenidor metàl·lic, que donaven la possibilitat de lluir-se des dels més grans fins als més petits.

El diumenge, l’escola va poder gaudir d’un stand propi,  a més de la zona d’obstacles per fer la demostració, de manera que el trial amb bicicleta va ser l’atracció principal durant bona part del matí. La major part dels nens eren de l’escola, però també n’hi va haver alguns de Santa Coloma que ens van acompanyar durant la jornada, fet que destaca el notable interès del poble per aquest esport.

Així doncs, l’Anoia Trial Academy va poder ensenyar als ciutadans d’aquesta població de la Conca de Barberà una escola mai vista i la promoció del trial amb bicicleta des de la base,  a més d’animar al poble a lluitar per emprendre una iniciativa similar. Qui sap si en un futur hi sorgiran nous aficionats.

DSC_0324 DSC_0331

Al següent enllaç podeu veure fotos de la jornada:

https://plus.google.com/photos/108873931313888932732/albums/6071984207386791585?authkey=CKCU497sgeuREA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s