COPA ANOIA 2015, A PUNT!

Ja tenim a punt la Copa Anoia del curs 2014 – 2015 de l’Anoia Trial Academy, aquella activitat que pels qui no ho conegueu es tracta de tres esdeveniments semblants a una cursa que tanquen un “campionat” intern perquè els alumnes tinguin una experiència i aprenentatge diferent.

La Copa Anoia d’enguany la realitzarem a les localitats d’Igualada, Copons i Castellolí, acollint el format que tant ens agrada: 4 zones similars a les d’una cursa amb un monitor a cada una d’elles, i en acabar alguna cosa per berenar!

A més a més, aquest any la Copa Anoia la protagonitzen els dibuixos que més vots van tenir al Trial de Nadal del passat mes de desembre i que podreu veure als pòsters de cada prova adjunts! També hi trobareu la resta d’informació.

D’altra banda pels alumnes de l’escola i els seus familiars la inscripció és totalment gratuïta, i pels que no ho siguin tindrà un preu de 3€.

Anoteu-vos al calendari aquestes dates i no us perdeu la Copa Anoia d’aquest curs que encara amaga alguna sorpresa que us explicarem!!!!

POSTER CASTELLOLÍ 2015 POSTER COPONS 2015 POSTER IGUALADA 2015

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s