ESFORÇ I PEUS DE PLOM

I sense tenir temps de treure la pols de les bicis després de la primera prova de la Copa Anoia de Trial de dissabte passat, el diumenge cinc alumnes de l’escola es dirigien cap a Taradell per disputar la quarta prova de la Copa Osona, sempre ben organitzada per Trialsport, buscant entorns molt adequats.

Arribant a Taradell amb un cel fosc i portant tots els impermeables a punt,  ens trobem algunes zones molt complicades a l’estar molles, degut a la pluja caiguda la nit anterior.

A les 11h començàvem el trial que constava de 5 zones on s’havien de fer 2 voltes,  i era el dia d’intentar assegurar els peus, però no era fàcil: pedres i herbes molles i zones amb aigüeta complicaven el traçat del trial.

En la categoria Pre-Benjamí, Carles Marsal amb 6 peus aconseguí una meritòria 1ª posició pujant, aquest cop sí, al nivell més alt del podi (havent fet tercer i segon lloc en els anteriors trials).

En la categoria Benjamí hi trobem el Jordi Brunet amb 12 peus i 11ª posició, sent el primer any de competició però esforçant-se i millorant els resultats trial a trial.

En la categoria Principiant , una categoria amb molts participants i aquest cop un nivell alt, trobem el Pau Orpí amb 38 peus, el Ton Méndez amb 39 peus i el Quim París amb 45 peus però competint en categoria superior a la seva, això sí, tots ells ben treballats.

Així doncs, molt bons resultats dels nens de la nostra escola que cada vegada que poden fan gala dels aprenentatges que realitzen damunt de la bicicleta dia a dia. I d’altra banda, el repte de passar-s’ho d’allò més bé durant el matí fou complert!

Ara toca pensar en la pròxima Copa Anoia del dia 23 de maig i en la final de la Copa Osona el dia 14 de juny.

Salut i pedals!

taradell taradell1 taradell2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s