INICI DEL NOUS CURS 2015-2016

El nou curs de l’Anoia Trial Academy és a punt de començar i durant aquest intentarem que la quitxalla segueixi gaudint del Trial amb bicicleta com hem intentat fer fins ara. Així doncs, aquest curs esperem retrobar a tots els alumnes i famílies que el curs passat ens van acompanyar i en les classes i activitats diverses que vem organitzar.

Us informem sobre l’inici de curs:

Les classes començaran la setmana del 28 de setembre.

Per inscriure-us només heu d’anar a la pestanya de “Formulari d’inscripció” que trobareu al marge superior-esquerra del blog, i accedir al formulari d’alumnes Nous o Antics en funció de si ja heu estat o no a l’escola.

Aquestes són les novetats del nou curs:

– Aquest curs tots els alumnes hauran de matricular-se (10€) a l’inici del curs per despeses de material.

– Teniu la possibilitat d’apuntar-vos de manera extra i esporàdica a qualsevol de les altres grups que fem durnat la setmana (Igualada, Tous, Castellolí i Dissabte) per 6€. Això vol dir que si una setmana us ve de gust fer dues classes enlloc d’una, podeu fer-la.

– A Castellolí estem treballant en un nou Trial-parc molt més ampli i completament renovat. Us n’anirem informant.

– Aquest curs els pagaments obligatòriament cal fer-los pel banc fent nosaltres la remesa amb la periodicitat que toqui. Alguns pares ens feien una transferència, però des d’ara aquesta és una operació que volem governar nosaltres.

El dia 25 de setembre a les 20h farem un acte de presentació del nou curs al Patronat d’esports d’Igualada (Les Comes) que servirà per resoldre dubtes, per si ens voleu conèixer, etc.

Endavant! Comencem un nou i millor curs a l’A.T.A!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s