RAMON ENRICH I ARMAND MOLLÀ (pilots de l’A.T.A) AL MUNDIAL DE BIKE TRIAL 2017

Durant aquesta setmana d’agost hem pogut vibrar amb el campionat del món de Biketrial que s’ha celebrat a Pujalt. El campionat ha constat de dues proves amb zones de diferents característiques amb les que s’ha configurat la classificació final.

Enguany, dos monitors de l’escola de biketrial del Moto Club Igualada, (Anoia Trial Academy), (A.T.A), hi han participat. En primer lloc, cal destacar el debut en un mundial d’en Ramon Enrich en categoria Júnior el qual ha comptat amb el motxiller Jordi Cano, també monitor de l’A.T.A. L’Armand Mollà ha tornat a competir en la màxima categoria (Elit) en el que ha sigut el seu 14è mundial.

La primera cursa per les categories més grans va tenir lloc el passat dimarts 15 d’agost en un terreny molt traïdor, en una zona boscosa al costat del poble de Pujalt. La concentració i enginy van jugar un paper clau en aquesta cursa per poder trobar la millor solució per superar cada obstacle. En Ramon va aconseguir una genial segona posició en la seva primera cursa puntuable per un campionat del món, quelcom remarcable. L’Armand va acabar quart a molt poca distància del podi. Molt bona jornada per als nostres pilots.

La segona i última cursa va tenir lloc divendres en un escenari diferent, en una pedrera. La calor i els difícils obstacles de pedra no ho van posar fàcil i la resistència i la regularitat van ser clau. En Ramon va fer una molt bona primera volta que va ser difícil de repetir després a la segona. Amb això va acabar tercer. L’Armand, després d’alguns errors al principi de la jornada, va anar recuperant terreny fins a ser segon a falta de les últimes zones indoor. Dos peus en l’última zona el van fer quedar-se en el tercer esgraó del podi. Aquest ha sigut el seu primer podi en un mundial en la màxima categoria.

Pel que fa a la classificació general, en Ramon ha acabat sent 3r del món en categoria Júnior després de desempatar per punts amb el segon classificat. L’Armand ha acabat en quarta posició molt a prop del podi. Aquest ha estat un gran any pels nostres pilots, que van oferir un bon espectacle. Els animem a seguir lluitant i també esperem veure els alumnes de l’escola deixant el llistó ben alt!

A continuació us adjuntem un enllaç on podreu veure un resum de 90 minuts que ha fet el canal Esport 3 del campionat del món:

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/camp-mon-bike-trial-a-pujalt/video/5683992/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s