Normativa ATA

Aquest és la normativa de l’Anoia Trial Academy.

Per inscriure’s:

Dues setmanes abans del mes que volgueu començar feu la inscripció per internet (aneu a: INSCRIU-TE A L’ATA!). El motiu pel qual necessitem dues setmanes és perquè tots els alumnes necessiten tenir la llicència o de la Federació Catalana de Ciclisme o de la Biketrial Unió Catalana, que tramitarem de seguida que feu la inscripció. I a causa d’això, i per facilitar l’administració, l’ideal és que cada alumne/a comenci les classes a l’inici del mes, enlloc de fer-ho a la meitat per exemple.

La llicència de la Biketrial Unió Catalana o de la Federació Catalana de Ciclisme proporciona als alumnes una assegurança mèdica per a ells/elles, però també si causen danys a tercers.

Com a conseqüència de la obligatorietat de la llicència, l’edat mínima per poder inscriure’t a l’ATA és pels nens i nenes de 5 anys, ja que les llicències federatives comencen a partir d’aquesta edat.

A la classe:

A les classes obliguem que tots els alumnes portin casc, protecció de cama (“espinilleres”)  i protecció d’esquena (tortuga) com a mesura de seguretat, tot i que també recomanem dur un bon calçat i guants.

Gestió bancària:

L’ATA sempre farà els cobraments a través del banc, sent necessari, per tant, que proporcioneu el vostre número de compte, el dia 11 del mes corresponent.

I per últim, si se’ns retorna un rebut sense que ens ho hagueu comunicat i no estigui justifcat, us el tornarem a girar amb 15€ de més, cada vegada, per les comissions bancàries i els costos de gestió que ens suposa.