Finalitza a Castellolí el curs de l’ATA amb les primeres i fantàstiques colònies i la final de la Copa Anoia 2015

Han transcorregut nou mesos des del començament del curs 2014-15 de l’Anoia Trial Academy i, des de la junta, estem molt satisfets per la feina que hem dut a terme un curs més. Durant aquests tres trimestres nous nens han volgut iniciar-se al Trial amb bicicleta i a tots els hem vist molt contents esforçant-se per millorar, jugant amb els seus companys, aprenent nous jocs amb els monitors, participant al Concurs de dibuix o al Trial de Nadal o a la Copa Anoia, com també en les altres activitats que hem organitzat i que hem anat reportant. I com no pot ser de cap altra manera, aquest resultat és l’estímul que la nostra junta preserva per fer d’aquesta una activitat de Trial amb bicicleta cada dia millor.

Tot i això, aquest any vam voler provar de posar en marxa una activitat mai feta a l’ATA, i aquesta va ser les primeres Colònies de l’ATA organitzades al poble de Castellolí els dies 20 i 21 de juny, coincidint amb la final de la Copa Anoia. I com us podeu imaginar, la quitxalla va passar un cap de setmana súper divertit amb una agenda plena d’activitats que va fer que el cap de setmana passés molt ràpid.

El dissabte el matí ens trobàvem a les 10h al Centre de Castellolí, una sala municipal habilitada pels peregrins (aquells dies no van creuar per la zona), on vam rebre i habituar els 17 nens que van participar a les colònies, que de seguida van voler posar-se el casc, les proteccions i crema solar per agafar les bicicletes i anar a la riera del poble on van estar fent una classe normal fins a l’hora de dinar. Després d’una bona suada, a les 14h tornàvem al Centre per dinar i agafar forces, ja que tot seguit vam començar l’activitat de pintar la samarreta de les colònies. Els nens van poder gaudir de poder deixar anar la seva creativitat amb unes samarretes que de ben segur recordaran sempre.

Ja a mitja tarda començava una de les activitats més esperades per tots, un descens amb bici des de quasi la falda del castell del poble. Per aconseguir-ho vàrem posar les bicicletes en un camió gentilesa de l’ajuntament i els nens cotxes i ens vam dirigir muntanya amunt, fent després un descens per corriols i camins mentre reparàvem alguna punxada.

Acte seguit va venir l’hora de fer una remullada a la piscina i berenar per encarrilar una estona de fer jocs típics del lleure.

A punt d’arribar l’hora de sopar, alguns pares estaven preparant una gran olla de macarrons, una plata de botifarretes i uns talls de síndria que després els nens van devorar sense deixar ni una engruna. I just després hi havia el joc de nit. Els nens i monitors van anar fins a la pista de futbol del poble per jugar al joc de les banderes ajudant-se de les seves llanternes, fins que va arribar l’hora de tornar al Centre on una mica de música i uns llums de colors simulaven una discoteca que nens i monitors van gaudir; va ser sorprenent la manera com ballaven alguns dels alumnes J.

L’endemà al matí tocava preparar un bon esmorzar a base de galetes, crema de xocolata i sucs de fruites per agafar forces per la final de la Copa Anoia. Monitors i alumnes van anar ben d’hora a muntar les zones i a les 11h començava el que seria l’última activitat del curs.

Arribat el migdia amb la calor fent acte de presència, tota la quitxalla va poder gaudir un altre cop de la piscina, però abans vam fer la tradicional foto de grup, la qual va tenir un moment que va sorprendre a tothom: l’ATA va regalar una samarreta oficial al Pol Riba amb les lletres de “becari” al darrere com a senyal d’agraïment, ja que a més de ser alumne, dóna suport als monitors a les classes. Gràcies, Pol.

I fins aquí arribem aquest curs 2014-15. El curs vinent podrem veure una versió més actualitzada i complerta de l’Anoia Trial Academy.

Salut i pedals!

Arxius penjats (5) IMG_7618

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s